Vrienden van CG Daor Gienderwèèt

Beste Carnavalsvriend,

Zoals je wellicht wel weet, is CG Daor Gienderwèèt een groep van enthousiaste carnavalsvierders, die in 2024 alweer 15 jaar bestaat. Wat ooit begon als een spontaan idee van een aantal voetbalvrienden, is inmiddels uitgegroeid tot een groep van 26 fanatieke, paarsblauwe carnavalsvierders, die jaarlijks hun beste beentje voorzetten om tijdens d’n Opstoet van Kruikenstad zo goed mogelijk voor de dag te komen. Dit lukt ons niet zonder de vele vrijwilligers en sponsoren, die ons mooie clubke op allerlei manieren ondersteunen. Dit waarderen wij enorm.

Daarom hebben we de club ‘Vrienden van CG Daor Gienderwèèt’ opgericht. Op deze manier willen we graag de vriendschap met onze (toekomstige) sponsoren bekrachtigen en blijven we in staat om te doen waar we voor staan en dat is: ‘tijdens d’n Opstoet de feestende kruiken en kruikinnen vermaken met onze creatie.’

Onder het motto ‘Carnaval vier je samen!’ nodigen wij jou uit om vriend te worden van onze carnavalsgroep.

Hoe word je vriend?

  • Door jaarlijks één of meerdere bouwstenen te kopen van het bouwwerk op onze kar.
  • Een bouwsteen kost € 33,-. 
  • Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en klik op 'versturen.' Je ontvangt van ons een e-mail retour met nadere informatie en uitleg. 


Wat krijg je hiervoor terug?

  • Je (bedrijfs)naam komt op onze vriendenmuur op onze website en in ons verblijf in de bouwhal van de Carnavalsstichting. Tevens verschijnt je naam in ons jaarlijks infobulletin, waarvan je een exemplaar ontvangt. Hierbij zullen vermelden hoeveel bouwstenen je hebt gekocht.
  • Je ontvangt per bouwsteen een embleem en een pin van CG Daor Gienderwèèt. 
  • Je ontvangt tevens een uitnodiging voor de aftrapbijeenkomst van CG Daor Gienderwèèt. Tijdens deze bijeenkomst maakt d’n Regelaor (Joop) de plannen voor d’n Opstoet bekend en krijg je een indruk van het bouwproces van onze kar. Om in de stemming te komen, wordt er een carnavalsmuziekje gedraaid en zorgen we voor een hapje en drankje.


Graag begroeten we jou als vriend van CG Daor Gienderwèèt.

Namens alle leden een hartelijke carnavalsgroet, Alaaf,

De organisatie

Aanmelden

Hierbij meld ik me aan als vriend van CG Daor Gienderwèèt. Ik zie jullie e-mail met nadere informatie en uitleg graag tegemoet.

Let op: vul bij het veld 'bericht' de volgende tekst in: 'Ik wil vriend worden.'
Dit is een verplicht veld en door deze tekst in te geven, kunnen wij uw bericht sneller herkennen als vriendschapsaanmelding.   

Netherlands

Wij waarderen het enorm dat je vriend bent geworden van CG Daor Gienderwèèt. Hartelijk dank!